Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد ،محمد شجاعان بابیان اینکه این طرح باعث ایجاد خیروبرکت در محصولات زکات دهندگان می‌شود، اظهارداشت: 32 هزار اصله درخت در قالب طرح شجره (زکات مستحبی) در شهرستان‌های مختلف استان یزد برای مصرف نیازمندان و فقرا پلاک‌گذاری شده است.

وی افزود: طرح پلاک‌گذاری درختان در قالب طرح شجره طیبه برای اهدای محصولات به نیازمندان انجام می‌شود، در این طرح باغداران یک یا چند درخت را به‌عنوان زکات مستحبی در مدت‌زمان مشخص طبق نیت خیران پلاک‌گذاری کرده تا محصول درختان بین ایتام و نیازمندان در همان منطقه جمع‌آوری‌شده توزیع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شجاعان با بیان اینکه ارزش محصولات باغی توزیع شده از ابتدای سال تاکنون در بین نیازمندان از محل طرح شجره طیبه حدود 300 میلیون تومان بوده است، گفت: 80 درصد درختان پلاک‌گذاری شده در طرح شجره طیبه زیتون و پسته و 20 درصد درختان دیگر زردآلو، نخل و انار است که به این طرح خداپسندانه اختصاص پیداکرده است.

مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به اینکه ادارات و سازمان ها نیز می توانند طرح شجره طیبه مشارکت کنند، تصریح کرد: ادارات مختلفی از جمله دانشگاه یزد، شهرداری یزد و بافق و همچنین سنگ آهن مرکزی در طرح شجره طیبه مشارکت دارند و تعداد زیادی از درختان زیتون و نخل را به این طرح اختصاص داده اند.

وی در خصوص نحوه تعامل و همکاری باغداران و کشاورزان نیکوکار و مشارکت در طرح شجره طیبه و بهره‌مندی از برکات معنوی این طرح گفت: نیکوکاران سراسر استان یزد می‌توانند با شماره‌گیری تلفن چهاررقمی 1811 در این طرح ارزشمند و ماندگار مشارکت کنند، مسئولان، مبلغان و عاملان زکات در شهرستان‌ها، آماده راهنمایی و پاسخگویی پیرامون این موضوع هستند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کمیته امداد استان یزد یزد استان یزد طرح شجره طیبه پلاک گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۱۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: پروژه نصب پلاک آبی هوشمند منازل از سال ۱۴۰۰ با بودجه‌ای بالغ‌بر ۸۹۰ میلیارد ریال توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان آغاز شد و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان ۱۴۰۳ در کل مناطق اصفهان به پایان خواهد رسید.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنابا اشاره به پروژه نصب پلاک آبی هوشمند در اصفهان اظهار کرد: در این پروژه ابتدا پلاک‌های آبی به املاک شهروندان اختصاص داده شد و اطلاعات توصیفی منتسب به هر ملک در پایگاه داده مکانی تجمیع می‌شود ، در ادامه برای هر پلاک آبی یک لینک اختصاصی QR کد تولید و نسبت به طراحی و ساخت پلاک اقدام می‌شود، در مراحل بعدی امکان اتصال خدمات مختلف به QR کد اختصاصی هر ملک وجود دارد.

وی افزود: از مزایای اجرای این طرح می‌توان به ارائه خدمات سازمان‌های اجرایی مختلف به شهروندان به‌صورت یکپارچه، زیباسازی نمای شهر اصفهان، شناسنامه‌دار کردن املاک در داده‌های مکانی و دریافت خدمات امدادی توسط شهروندان با اسکن QR کد اشاره کرد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: در این پروژه امکاناتی همچون نمایش نشانی پستی صحیح ملک بر اساس آخرین وضعیت بانک اطلاعاتی مرتبط، اتصال به پروفایل شهروندی سامانه اصفهان من، نمایش شماره اشتراک، ردیف آب و شناسه قبض برای هر ملک و ثبت درخواست‌های اضطراری ملک برای حریق و حادثه از طریق منوی آتش‌نشانی، پیاده‌سازی شده است.

فردانی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده امکان ارائه اطلاعات مورد نیاز شهروندان همچون کد نوسازی، امکان اجرای پروژه سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در مکان‌های دارای پلاک آبی و امکان استفاده از QR کد هوشمند پلاک‌های آبی برای ارائه اطلاع‌رسانی‌ها و تبلیغات شهری به‌صورت هدفمند در آینده‌ای نزدیک به این پلاک‌های هوشمند افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این پروژه که توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان در حال اجرا است، ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند تا پایان سال گذشته بر منازل شهروندان نصب شده است و انتظار می‌رود تا پایان سال ۱۴۰۳ روند نصب تمام پلاک‌ها به پایان برسد.

کد خبر 750970

دیگر خبرها

  • سرزمین قم با حضور حضرت معصومه(س) حیات طیبه پیدا کرد
  • نخستین رزمایش کمک مومنانه در بجنورد
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • آغاز جمع آوری زکات غلات در شهرستان های جنوبی استان ایلام
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • امروزه ریشه های شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران مستحکم تر شده است
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • سقوط درختان شهر دهلران بر اثر تندباد
  • نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان