Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@16:18:01 GMT

کاهش 54 درصدی تصادفات منجر به فوت در یزد

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۷۳۲۵۶

کاهش 54 درصدی تصادفات منجر به فوت در یزد

مهدی زارع گفت: علت صف‌های طولانی در مرکز تعویض پلاک خودرو ، مراجعه مردم از اول صبح و یا حتی از شب قبل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، سرهنگ مهدی زارع رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان یزد صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: پرسشگری رسانه‌ها و انتقال مطالبات مردم به مسئولین توسط آن‌ها، موجب آگاهی ما نسبت به مشکلات و به تبع آن افزایش رضایتمندی شهروندان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کاهش 54 درصدی تصادفات منجر به فوت در یزد

وی با تشریح عملکرد پلیس راهور استان یزد در سال جاری، افزود: در چهار ماه نخست امسال در مقایسه با سال گذشته، تصادفات منجر به فوت 54 درصد کاهش داشته، این در حالی است که میانگین میزان کاهش تصادفات فوتی کشور 12 درصد است؛ میزان تصادفات منجر به جرح در استان یزد نیز، 27 درصد کاهش داشته است.

رئیس پلیس راهور استان یزد اظهار داشت: 21 درصد از تصادفات منجر به فوت را اتباع غیرایرانی و 79 درصد را ایرانی‌ها و همچنین 24 درصد تصادفات منجر به جراحت را اتباع غیرایرانی و 76 درصد را ایرانی‌ها شامل می‌شوند.

زارع خاطرنشان کرد: در تصادفات منجر به فوت، 32 درصد عابران پیاده، 47 درصد راکبین موتور سیکلت و 21 درصد هم سایرین و در تصادفات منجر به جرح، 20 درصد عابران پیاده، 69 درصد راکبین موتور سیکلت و 11 درصد سایرین هستند.

وی تأکید کرد: بیشترین متوفیان تصادفات را موتورسواران تشکیل می‌دهند که این نشان می‌دهد نیاز به فرهنگ‌سازی استفاده از موتور سیکلت و کلاه ایمنی داریم.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان یزد عنوان کرد: بیشترین میزان (42 درصد) فوتی‌ها در اثر تصادفات، بین سنین 20 تا 30 سال هستند و همچنین 21 درصد سنین 30 تا 40 سال را شامل می‌شوند و 16 درصد نیز در سن بالای 50 سال هستند.

 

عدم رعایت حق تقدم دلیل اصلی تصادفات

زارع بیان کرد: بیشترین علت تصادفات عدم رعایت حق تقدم است که این مسئله هم بیشتر مربوط به ورود از راه‌های فرعی به اصلی است؛ عدم توجه به جلو در رتبه بعدی است که بیشتر به خاطر استفاده از تلفن همراه است.

وی تصریح کرد: بیشترین معابر یزد که تصادف در آن رخ می‌دهد خیابان‌ها با 36 دصد و بلوارها با 31 درصد است که بیشتر در خیابان‌های دوطرفه به خاطر گردش‌ها و انحراف‌ها و در بلوارها نیز به خاطر سرعت بالا ت تصادف اتفاق می‌افتد.

رئیس پلیس راهور استان یزد با بیان اینکه سرعت در معابر شهری یزد بسیار بالاتر از حد مجاز است، عنوان کرد: میانگین سرعت در معابر شهری یزد 90 کیلومتر بر ساعت است، در حالی که سرعت مجاز 60 کیلومتر بر ساعت است.

زارع با بیان اینکه جهت کاهش سرعت تدابیری مانند افزایش دوربین‌های کنترل سرعت اتخاذ شده است، اضافه کرد: در سال جاری با توجه به مصوبات شورای ترافیک هفت دستگاه دوربین کنترل سرعت در معابر نصب شده و تعداد دوربین‌های یزد به 67 عدد رسیده است؛ همچنین در این مدت نه دوربین نظارتی نیز نصب شده و تعداد دوربین‌های نظارتی به 90 عدد رسیده است.

وی ادامه داد: ما به تخلفات و استفاده از دوربین‌ها به چشم منبع درآمدزا نگاه نمی‌کنیم بلکه هدف صرفا کاهش تخلفات و تصادفات است.

 

برخورد با رانندگان پرخطر

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان یزد اظهار داشت: طرح برخورد با رانندگان پرخطر با هماهنگی دادستانی در دست اجرا است که طبق این طرح رانندگان پرخطر خودرویشان توقیف می‌شود و راننده در مدتی که خودرویش توقیف است حق رانندگی ندارد.

زارع گفت: تا کنون 235 دستگاه از رانندگان پرخطر توقیف شده است که نتیجه این برخوردها کاهش تصادفات بوده است؛ البته بیش از 90 درصد رانندگان ما به قانون احترام می‌گذارند و میزان تصادفاتی که رخ می‌دهد بخاطر تخلفات رانندگی تعداد کمی از رانندگان است.

وی افزود: ترخیص موتور سیکلت‌ها ازطریق پلیس 10+ جهت کاهش فرایند ترخیص و افزایش رضایت شهروندان، یکی دیگر از طرح‌هایی است که در حال اجرا است.

 

مرکز تعویض پلاک خودرو از ساعت 11 به بعد خلوت است

رئیس پلیس راهور استان یزد عنوان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌هایی که ستاد ملی کرونا اعمال کرد، شاهد صف‌های طولانی در مرکز تعویض پلاک خودرو در یزد بوده‌ایم که ما جهت کاهش این شلوغی‌ها و افزایش رضایت شهروندان اقداماتی را انجام دادیم.

زارع ادامه داد: احداث یک غرفه جدید جهت خدمات‌دهی از جمله اقدامات برای افزایش سرعت در مرکز تعویض پلاک یزد بود که در حال حاضر تعداد غرفه‌های خدمات دهی به هفت عدد رسیده است.

وی اضافه کرد: همچنین جهت اطلاع‌رسانی مردم، سامانه تلفنی با چهار شماره راه‌اندازی شده که شهروندان قبل از مراجعه حضوری به مرکز تعویض پلاک، می‌توانند تماس بگیرند و اطلاعات لازم و مدارک مورد نیاز را کسب کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی یزد در پاسخ به اینکه با وجود ایجاد غرفه جدید باز هم شاهد صف های طولانی در مرکز تعویض پلاک خودرو هستیم، اظهار داشت: تعویض پلاک در واقع تعویض مالکیت خودرو است و باید هشت مرحله را طی کند لذا طبیعی است که این فرایند زمانبر است و نمی‌توان دقت را فدای سرعت کرد چرا که کاهش دقت به ضرر مالیکن خواهد بود.

زارع افزود: البته مرکز تعویض پلاک خودرو توسط بخش خصوصی اداره می‌شود و تناسب بین میزان درآمد و میزان هزینه مرکز برای مدیریت آن موضوعیت دارد، لذا اگر افزایش غرفه‌ها منجر به میزان کاهش درآمد شود برای آن‌ها به صرفه نیست.

وی ادامه داد: در حال حاضر در مرکز تعویض پلاک خودرو یزد هفت غرفه در حال خدمات‌دهی هسنند که میانگین خدمات‌دهی هر غرفه 30 خودرو در روز است در حالی که در کشور میانگین هر غرفه 50 خودرو است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی یزد تأکید کرد: البته علت صف‌های طولانی در مرکز تعویض پلاک خودرو یزد، مراجعه مردم از اول صبح و یا حتی از شب قبل است، در حالی که اگر فرد ساعت 11 به بعد مراجعه کند هیچ صفی نیست.

زارع با اشاره به عزاداری ایام محرم، یادآور شد: جابجایی هیئت‌ها و همچنین برپایی ایستگاه‌های صلواتی در ایام محرم ممنوع است و فقط توزیع لوازم بهداشتی آن هم با رعایت مسائل ترافیکی محاز است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی پلیس راهور استان یزد تصادفات منجر به فوت رانندگان پرخطر موتور سیکلت دوربین ها خدمات دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۳۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرترددترین جاده کشور کدام است؟

به گزارش خبرآنلاین ،سرهنگ ابراهیم ارزانی در نشست خبری که ظهر امروز در محل پلیس راه آزادراه تهران – شمال برگزار شد. گفت: حوزه استحفاظی پلیس راه تهران بزرگ در محدوده محورهای مواصلاتی پایتخت است. و حوزه پوشش آن از شمال در آزادراه تهران – شمال تا قبل از شهرستانک و همچنین محورهای شمیرانات و لواسانات و میگون و آزادراه پردیس و جاده قدیم جاجرود و …، از غرب آزادراه تهران – کرج تا گرمدره، از شرق و جنوب نیز آزادراه تهران – قم تا کیلومتر ۶۵، آزادراه غدیر تا کیلومتر ۳۱، جاده امام‌رضا تا سرتوتک و جاده‌های ری و ورامین و … را دربر می‌گیرد. آزادراه تهران – ساوه نیز در اختیار فرماندهی پلیس راه غرب استان تهران است.

ایسنا در خبری نوشت:وی ادامه داد:‌ در مجموع حدود یک درصد راه‌های کشور در حوزه استحفاظی پلیس راه تهران بزرگ قرار دارد. اما برابر آمارها حدود ۱۳ درصد ترددهای کل کشور از این راه‌ها انجام شده است. همچنین پرترددترین محور مواصلاتی کشور یعنی آزادراه تهران – کرج نیز در حوزه استحفاظی پلیس راه تهران بزرگ قرار دارد. به‌طوریکه روزانه حدود ۲۴۰ هزار تردد در آن انجام می‌شود.

کاهش شش درصدی شمار جان‌باختگان تصادفات جاده‌ای

به گفته فرمانده پلیس راه تهران بزرگ در مجموع در سال گذشته یک میلیارد و ۱۲۸ میلیون و ۳۴۵ تردد در جاده‌های استان تهران ثبت شده. که حدود نیمی از آن یعنی معادل ۶۰۰ میلیون تردد در حوزه ترافیک بزرگ انجام شده است. همچنین در سال ۱۴۰۲ با تلاش همکاران پلیس راه و همکاری خوب مردم. ما شاهد کاهش شش درصدی شمار جان‌باختگان تصادفات جاده‌ای در حوزه استحفاظی تهران بزرگ بودیم.

رئیس پلیس راه پایتخت با بیان اینکه اوج تصادفات در بازه زمانی ۱۶ تا ۲۰ رخ داده. و به بازگشت از محل کار و خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان بازمی‌گردد. تصریح کرد: ۲۶ درصد علت تصادفات در جاده‌های تهران بزرگ عدم توجه به جلو است.

ارزانی درباره استفاده از پهپاد برای رصد وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی نیز گفت: بکارگیری پهپادها برنامه‌ریزی شده و لیکن هنوز به پلیس راه پایتخت اختصاص پیدا نکرده است.

لاین اضطرار مخصوص خودروهای امدادی، پلیس و امداد رسان است

وی با بیان اینکه تردد برخی خودروها از لاین اضطرار با سرعت بالا منجر به وقوع تصادفات فوتی با خودروهای متوقف در این معبر شده است گفت:: لاین اضطرار مخصوص خودروهای امدادی، پلیس و امداد رسان است و پلیس با آن برخورد خواهد کرد.

رئیس پلیس راه پایتخت با بیان اینکه تردد موتورسیکلت در کلیه آزادراه‌ها ممنوع است افزود: مأموران پلیس راه به محض مشاهده با تردد موتورها در آزادراه برخورد کرده و موتورها توقیف می شوند؛ موتورهای سنگین هم که اصلا اجازه تردد نداشته و به محض مشاهده توقیف می‌شوند.

ارزانی همچنین درباره کاهش آمار تصادفات جاده‌ای نیز گفت: هدف‌گذاری ما کاهش ۱۰ درصدی شمار قربانیان حوادث رانندگی در جاده‌های تهران بزرگ است. این موضوع با کمک مردم و همچنین افزایش مبلغ جریمه‌ها دست‌یافتنی خواهد بود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904402

دیگر خبرها

  • سهم ۱۷ درصدی آزاد راه اصفهان ـ کاشان در تصادفات اصفهان
  • ۱۷ درصد تصادفات اصفهان در آزاد راه اصفهان_کاشان اتفاق می‌افتد
  • پرونده های منجر به محکومیت پزشکی در استان رشد ۱٠٠ درصدی داشت
  • ۵۷ درصد فوتی‌های تصادفات استان بوشهر موتورسواران هستند
  • پرترددترین جاده کشور کدام است؟
  • کاهش ۳۱ درصدی حوادث ریلی مهم/حوادث درجه یک ۶درصد افزایش یافت
  • کاهش ۶ درصدی تلفات جاده‌ای
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • ارتقاء ایمنی پدران موتورسوارهمیاران پلیس در زاهدان