Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@16:56:43 GMT

افزایش ساعات کاری مرکز تعویض پلاک خودرو یزد

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۹۸۷۵

افزایش ساعات کاری مرکز تعویض پلاک خودرو یزد

مهدی زارع رئیس پلیس راهور استان یزد، افزایش ساعات کاری و اضافه کردن غرفه جدید، را راهکار کاهش شلوغی مراکز تعویض پلاک خودرو در یزد عنوان کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرهنگ مهدی زارع رئیس پلیس راهور استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا در واکنش به شلوغی مرکز تعویض پلاک خودرو گفت: شیوع ویروس کرونا و تعطیلی چند ماهه مرکز تعویض پلاک خودرو و اتفاقات دیگری که به تبع آن رخ داد، موجب افزایش تعداد مراجعین و شلوغی مرکز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در مرکز تعویض پلاک خودرو شاید بتوانیم سرعت کار را بالا ببریم اما نمی‌خواهیم دقت را فدای سرعت کنیم؛ چرا که اسناد مالکیت و روند اجرای کار باید با دقت بررسی شود و اگر این روند با دقت انجام نشود و مشکلی پیش بیاید متضرر اصلی مالک جدید خودرو است.

رئیس پلیس راهور استان یزد راهکار جلوگیری از شلوغی مرکز تعویض خودرو را افزایش ساعات کاری دانست و اظهار داشت: ما ساعات خدمت‌رسانی را تا 17 ادامه می‌دهیم و هر کسی که تا ساعت 17 به مرکز مراجعه کند تا کارش به طور کامل انجام نشود درب مرکز بسته نخواهد شد.

زارع اقدام دیگر جهت افزایش سرعت کار در مرکز تعویض پلاک خودرو را افزایش غرفه جدید دانست و عنوان کرد: همچنین قرار است به زودی یک غرفه جدید به مرکز اضافه شود تا کار مراجعین زودتر انجام شود.

گفتنی است شلوغی مرکز تعویض پلاک خودرو در یزد موجب شده تا مراجعه‌کنندگان ساعت‌ها در این مرکز معطل شوند و نارضایتی آن‌ها را ایجاد کرده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مرکز تعویض پلاک خودرو شلوغی مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۹۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ها در معاملات برخط خودرویی کاهش می یابد

تین نیوز

رییس مرکز تتا گفت: در انجام معاملات برخط خودرویی طرفین در چارچوب مشخصی نسبت به انجام معامله اقدام می کنند که هزینه های انجام معامله را به شدت کاهش می دهد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، امین کلاهدوزان در حاشیه برگزاری جلسه کارشناسی انجام معاملات برخط خودرویی کشور، اظهار کرد: رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ایجاد فرصت عادلانه برای حضور شرکت های نوآور بخش خصوصی در خدمت رسانی به مردم است.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به ظرفیت مردمی در اقتصاد دیجیتال کشور، همکاری مشترک بین دولت و شرکت های بخش خصوصی را باعث ارائه خدمات بهتر و باکیفیت تر به مردم دانست.

وی با اشاره به مزیت های استفاده از سکوها برای معامله خودرو، افزود: ارائه استعلام های سلامت خودرو و سوابق تصادفات، عدم وجود منع معاملاتی در مورد خودرو و طرفین معامله، وجود وکالت نامه در مورد خودرو، سابقه و دفعات نقل و انتقال خودرو و مواردی مانند آن از جمله اطلاعاتی است که در زمان خرید، می تواند باعث عادلانه تر شدن اطلاعات طرفین معامله باشد.

کلاهدوزان ادامه داد: از سوی دیگر، طرفین در چارچوب مشخصی نسبت به انجام معامله اقدام می کنند که هزینه های انجام معامله را به شدت کاهش می دهد که از جمله مهم ترین آن کاهش ریسک قضائی و پرونده شکایت است.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به بهره برداری از امضای الکترونیکی، گفت: مزیت دیگر این خدمت استفاده از امضای الکترونیکی است، یک بحث جدی که در پرونده های قضائی مطرح می شود، ادعای جعل در قولنامه های دستی است.

وی بیان کرد: مدلی که اکنون و در این بستر پیاده سازی شده، امضای الکترونیکی است، و امکان انکار وجود ندارد، چراکه این امضا رمزنگاری شده و یکتا است و طبق قانون، غیر قابل انکار است.

کلاهدوزان با اشاره به شیوه انتقال پول در بهره برداری از این خدمت، تصریح کرد: مزیت دیگر، بحث نحوه انتقال پول است، به این معنی که در صورت تمایل طرفین، یک حساب امن به صورت واسط قرار گرفته و خریدار پول مربوط به بیعانه یا بخش اول ثمن معامله را داخل آن حساب واریز می کند و زمانی که تعهدات قراردادی فروشنده انجام شد، این پول در وجه فروشنده آزاد و این باعث می شود که بخشی از عدم اطمینان هایی که در معاملات وجود دارد کاهش یابد.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با تاکید بر اختیاری بودن استفاده از این خدمت، اظهار داشت: هیچ گونه اجباری در استفاده از این خدمت وجود ندارد و کاملاً اختیاری است و شهروندان می تواند همانند گذشته از شیوه های مرسوم نیز استفاده کنند.

وی با اشاره به هزینه های استفاده از این خدمات گفت: طبیعتاً خدمات ارائه شده در این شیوه، توسط نهاد ذی ربط که در قانون تعبیه شده یعنی سازمان تنظیم مقررات، تعرفه گذاری می شود.

کلاهدوزان با اشاره به پیش بینی زمانی برای ارائه این خدمات به صورت عمومی، تصریح کرد: زیرساخت این کار در وزارت صمت و مجموعه نیروی انتظامی (فراجا) در انتهای سال گذشته ارائه شده و فراخوان مربوط به سکوهای منتخب نیز صورت گرفته است و اکنون سکوها در حال پیاده سازی فرآیندهای اجرایی این موضوع هستند و پیش بینی می شود که تا اواخر خردادماه شاهد ارائه سرویس عمومی به مردم باشیم

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توسعه فیبر نوری در اولویت کاری دولت است
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت
  • قیمت روز ارزهای مبادله ای/ دلار ثابت ماند
  • استقرار تدریجی جو پایدار در البرز/ دمای هوا افزایش می‌یابد
  • ارتقاء و تعویض سوئیچ مرکز مخابرات افتر و سرخه
  • برخی افراد در قضیه شرکت‌های خودرو داد و بیداد راه انداخته‌اند
  • هزینه ها در معاملات برخط خودرویی کاهش می یابد
  • انجام ۳ ماموریت پلیسی در شاهرود/ ۵ نفر دستگیر شدند
  • جریمه خودرو‌هایی که شیشه دودی دارند چقدر است؟
  • واژگونی دو خودرو در تبریز ۲ کشته و مصدوم برجای گذاشت