Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محمدرضا زارع بنادکوکی بیان کرد: به اتفاق بازرسان سازمان استاندارد و رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر استان به بازار زرگری یزد رفتیم. بر اساس گزارش‌های رسیده، بازرسان ضمن بازرسی از بازار، مبادرت به انجام ۱۵۰ نمونه‌برداری از مراکز عرضه و فروش سکه و پلاک الیزابت کردند که ۳۵ عدد پلاک وکیوم شده به منظور تعیین عیار و بدون فوت وقت به آزمایشگاه ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پس از دریافت نتایج نمونه‌ها و بررسی گزارش‌های تحلیلی، مشکل قابل توجهی در میزان عیار این مصنوعات در استان مشاهده نشد ولی به لحاظ وزن اظهار شده، مغایرت‌ها توجه کارشناسان را به خود جلب کرد.

زارع بنادکوکی گفت: از این ۳۵ نمونه به لحاظ وزن ۳۱ مورد عاری از هرگونه عیب و ایرادی بودند ولی دو مورد دارای نقص جزئی و عمده و دو مورد دیگر هم دارای نقص بحرانی بودند که مراحل رسیدگی به دلایل کم‌فروشی و معرفی متخلفان به مراکز حقوقی در دستور کار است.

مدیر کل اداره استاندارد استان بیان کرد: مقرر است به منظور قابلیت سهولت ردیابی سریع و نیز حفظ اصالت، پلاک‌ها به صورت متمرکز وکیوم شده و در اختیار شهروندان قرار گیرد که البته این خاطر جمعی به مردم داده می‌شود که جایگاه نظارتی اداره کل استاندارد استان یزد در تمامی مراحل محفوظ است.

زارع بنادکوکی گفت: در سامانه سینا بیش از ۵۰۰ کد شناسایی کارگاه‌های زرگری به ثبت رسیده که به منظور اطلاع از واحدهای ساخت فعال، مکاتباتی با این واحدها در دست اقدام است که تعداد کارگاه‌های فعال بر تصمیم‌گیرندگان استاندارد یزد مشخص شود.

مصنوعات طلا مشمول مقررات استانداردهای اجباری است و این اداره کل با همکاری مسئولان اتحادیه صنف طلا و جواهر استان با حساسیت خاصی بر کار افرادی که به این حرفه مشغول هستند نظارت و کنترل دارد.

کد خبر 515743 برچسب‌ها استاندارد استان یزد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استاندارد استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۸۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به بزرگ ترین کشورهای تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ (+ اینفوگرافی)

در سال ۲۰۲۳ بیش از ۳,۰۰۰ تن طلا در جهان تولید شد. در اینفوگرافی زیر، کشورهای پیشروی جهان از نظر تولید طلا، به تصویر کشیده شده اند. این ارقام برگرفته از آخرین گزارش سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده آمریکا (USGS) در مورد آمار طلا، منتشر شده در ژانویه ۲۰۲۴ است.

چین، استرالیا و روسیه بیشترین طلا را در سال ۲۰۲۳ تولید کردند

به گزارش روزیاتو، چین بزرگترین تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ بود که بیش از ۱۲ درصد کل تولید جهانی طلا را به خود اختصاص داد و پس از آن استرالیا و روسیه قرار داشتند.

معادن طلای چین عمدتاً در استان های شرقی مانند شاندونگ، هنان، فوجیان و لیائونینگ متمرکز هستند. تا ژانویه ۲۰۲۴، ذخایر معدن طلای چین حدود ۳,۰۰۰ تن تخمین زده می شود که حدود ۵ درصد از کل ۵۹,۰۰۰ تن ذخیره جهانی طلا را تشکیل می دهد.

چین علاوه بر اینکه بزرگترین تولید کننده بود، به عنوان بزرگترین خریدار فلز زرد در سال ظاهر شد. در واقع، بر اساس گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی این کشور به تنهایی در سال ۲۰۲۳، ۲۲۵ تن طلا خریداری کرده است.

تخمین مصرف جهانی طلا

بیشتر طلای تولید شده در سال ۲۰۲۳ در تولید جواهرات مورد استفاده قرار گرفت، در حالی که بخش قابل توجهی از آن به عنوان ذخیره ارزی مانند شمش طلا یا سکه فروخته شد.

جواهرات: ۴۶%
بانک ها و مؤسسات مرکزی: ۲۳ درصد
شمش: ۱۶٪
سکه های رسمی و مدال ها: ۹%
برق و الکترونیک: ۵%
سایر: ۱%

با توجه به قیمت های بالا، سرمایه گذاری و تولید، انتظار می رود از ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۲، تولید جهانی طلا، ۱۵ درصد رشد کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معامله گران محتاط شدند / بازار طلا به کف حمایت برگشت
  • ثبات قیمت دلار و سکه ادامه دارد
  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • شماره‌گذاری این خودرو تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • نگاهی به بزرگ ترین کشورهای تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ (+ اینفوگرافی)
  • طلای جهانی ثابت شد
  • افت ۵۰۰ هزار تومانی نرخ سکه در بازار
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۷ اردیبهشت ماه