Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری یزد از اجرای طرح ساماندهی عبور و مرور خودروها در بافت تاریخی یزد خبر داد و گفت: این طرح نخست برای ساکنان بافت تاریخی که تنها راه دسترسی آنها خیابان مسجد جامع است اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از یزد، حمید دهقان از اجرای طرح ساماندهی عبور و مرور خودروها در بافت تاریخی یزد خبر داد و گفت: این طرح نخست برای ساکنان بافت تاریخی که تنها راه دسترسی آنها خیابان مسجد جامع و کوچه شهید حسینیان است اجرا می‌شود و این افراد باید برای ثبت پلاک خودروهای خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تمام خودروهایی که ناچار هستند از مسیر خیابان مسجد جامع عبور کنند و تنها راه دسترسی آنها این معبر هست در این طرح با ثبت پلاک، شناسایی می‌شوند و مجاز به تردد در این مسیر می‌شوند و برای دیگر شهروندان محدودیت ترافیکی اعمال می‌شود و اجازه عبور و مرور با خودروی شخصی در این مسیر ندارند.

مدیر مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری یزد افزود: با اجرا و به تصویب رسیدن طرح ساماندهی عبور و مرور، با نصب دوربین، تنها خودروهایی که پلاک آنها در شورای ترافیک مجاز شده است می‌توانند در مسیر خیابان مسجد جامع تردد داشته باشند.

دهقان عنوان کرد: پس از اجرای مرحله نخست طرح ساماندهی تردد در بافت تاریخی، تصمیم داریم با توسعه این طرح، در بافت تاریخی یزد فضا و شرایطی ایجاد کنیم که تنها ساکنان و کسبه بافت تاریخی و افرادی که مجبور به تردد در این محل هستند بتوانند با خودروی شخصی در این نقطه از شهر حضور پیدا کنند و به نوعی به ساماندهی تردد در بافت تاریخی یزد اقدام کنیم.

وی با اشاره به زمان اجرایی شدن مرحله نخست این طرح گفت: ابتدا طبق اعلام و فراخوانی که داده شده باید ابتدا ساکنان بافت تاریخی که تنها دسترسی آنها خیابان مسجد جامع است برای ثبت پلاک خودروی خود اقدام کنند و پس از صحت سنجی اسناد و همچنین مسیر دسترسی آنها، این طرح اجرایی می‌شود.

مدیر مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری یزد تصریح کرد: با توجه به اینکه پلاک موتورسیکلت‌ها عقب نصب می‌شود و همچنین بسیاری از مورتوسیکلت‌ها فاقد پلاک یا پلاک ملی هستند نمی‌توان طرح ساماندهی را به صورت الکترونیکی برای آنها پیاده کرد لذا با هماهنگی‌های انجام شده، عوامل پلیس راهور نسبت به تردد موتوسیکلت‌ها در بافت تاریخی اقدام می‌کنند.

دهقان افزود: ساکنین خانه های بافت تاریخی که تنها راه دسترسی سواره آنها از خیابان مسجد جامع و کوچه شهید حسینیان است برای ثبت شماره پلاک خودرو با در دست داشتن مدارک مالکیت خودرو و ملک حداکثر تا روز پنجشنبه سی ام آبان ماه به پایگاه میراث جهانی شهر تاریخی یزد واقع در خیابان مسجد جامع مراجعه نمایند.

 

بیشتر بخوانید: مدیر مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری یزد آغاز عملیات اصلاح هندسی میدان جانباز را منوط به تخصیص اعتبار عنوان کرد تبدیل میدان اطلسی به چهارراه و ساماندهی خیابان فرخی در شورای ترافیک تصویب شد

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۱۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن

معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان جنوبی گفت: روستای اصفه کغیک روستای تاریخی در دل کویر در راه جهانی شدن است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از خراسان جنوبی، وحید بهفرنژاد با اشاره اقدامات بسیار خوبی که در روستای اصفهک انجام شده است، اظهار کرد: تعیین حریم، نقشه برداری، خواناسازی بافت، مرمت معابر و فضاهای عمومی، ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی و مرمت حمام قدیمی روستا که با مشارکت اهالی انجام شد و به عنوان حمام سنتی، مورد استقبال گردشگران قرار گرفته است، از جمله این اقدامات است.

وی افزود: راه‌اندازی پژوهشگاه خشت و گل در مدرسه قدیمی روستا که میزبان دانشجویان زیادی از سراسر کشور است و کارگاه‌های خشت‌زنی و معرفی انواع طاق‌ها، قوس‌ها و سایر ارکان و اجزا معماری ایرانی، راه‌اندازی هفت اقامتگاه‌های بوم‌گردی و مراکز پذیرایی در بافت روستا از دیگر اقدامات ارزشمند جامعه محلی روستا است.

معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان جنوبی ادامه داد: آسمان تاریک و پرستاره، فعالیت‌ها و ظرفیت‌های نجومی اصفهک که باعث برگزاری کارگاه‌های نجوم و ستاره‌شناسی در این منطقه زیبا شده از جمله جاذبه‌های این روستاست.

وی افزود: اصفهک یکی از ژئو سایت‌های ژئو پارک جهانی طبس است و زیرساخت برق و آب بافت اصفهک در قسمت‌های مرمت شده، ایجاد و شبکه برق به‌صورت زمینی و مخفی اجرا شده است.

معاون میراث فرهنگی خراسان جنوبی گفت: روشنایی معابر با چراغ‌های قدیمی بوده و بافت روستا فاقد آلودگی نوری است و در اقامتگاه‌های بوم‌گردی آن تولید زباله‌های ناشی از ظروف یک‌بار مصرف وجود ندارد و کاملاً سالم و بهداشتی هستند.

وی گفت: برگزاری جشن سده، شب چله، نوروز و عزاداری‌های ماه محرم از سنت‌ها و آئین‌هایی است که با شور خاصی در اصفهک برگزار می‌شود، آداب و رسوم، بازی‌های بومی و محلی، امامزاده زرگ، شب‌گردی در کویر، مشارکت اهالی و خصوصاً جوانان در مرمت و بازسازی روستا، مشارکت و همراهی زنان در تولید صنایع‌دستی و تولیدات و محصولات کشاورزی از مهمترین ظرفیت‌ها روستای اصفهک هستند.

احیای زنجیره ارزش صنایع دستی و سوغات روستای تاریخی اصفهک

حسنعلی فولادی، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی خراسان جنوبی هم در این رابطه گفت: در روستای تاریخی اصفهک از توابع شهرستان طبس بیش‌از ۲۰ هنرمند صنایع دستی در ۱۵ کارگاه به‌صورت فردی و تجمیعی در بافت تاریخی روستا به‌کار تولید صنایع دستی مشغول هستند.

وی گفت: این هنرمندان در رشته‌های حوله‌بافی، پخل‌بافی و حصیربافی فعالیت دارند و محصولات تولیدی آن‌ها به جهت بسته‌بندی و عرضه هرچه بهتر سوغات منطقه کاربرد دارد.

فولادی افزود: از تولیدات حصیربافی و پخل بافی برای بسته‌بندی محصولات کشاورزی شامل خرما و سبزیجات تازه محلی بهره برده می‌شود و از پارچه‌های تولیدی نیز برای تهیه بسته نگه‌داری سبزیجات خشک محلی استفاده می‌شود.

وی افزود: نقش زنان در جامعه محلی و زنجیره‌ای مشارکت این تولیدات بسیار مؤثر بود و با ثبت این روستا در فهرست میراث تاریخی کشور و احیای بافت تاریخی آن زمینه ورود گردشگران زیادی برای بازدید از آن و خرید محصولات تولیدی فراهم شده است تا جایی‌که درحال‌حاضر دو برند ثبت‌شده برای عرضه محصولات کشاورزی در این روستا فعال شده‌اند.

کد خبر 751135

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • عکس/ تخریب بافت تاریخی روستای شیلاندر
  • بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین سال جاری
  • مسجد یوردشاهی ارومیه مرمت و ساماندهی می شود
  • فاز۲ تملک و آزادسازی خیابان شهید نقیب‌زاده در یزد آغاز شد
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد