Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@05:33:46 GMT

۳ «پلاک ماندگار» بر سردر خانه‌های هنرمندان یزد نصب شد

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۶۱۴۱۰

۳ «پلاک ماندگار» بر سردر خانه‌های هنرمندان یزد نصب شد

یزد ـ امروز به ‌مناسبت دهه امامت و ولایت، طرح نصب سه پلاک ماندگار استان یزد با حضور جمعی از مسئولان فرهنگی استان یزد اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد امروز در حاشیه اجرای این طرح در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پلاک ماندگار طرحی ملی است که توسط سازمان میراث فرهنگی پیشنهاد شده و در سراسر کشور به اجرا در آمده است و در استان یزد نیز هفت نفر از مفاخر و هنرمندان برای اجرای این طرح معرفی شدند که امروز پلاک ماندگار منزل سه نفر از این هنرمندان و مفاخر نصب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه دانش یزدی با اشاره به اینکه ملاک ما در این طرح پیشرو بودن، تأثیرگذاری و ماندگاری شخصیت‌ها است زیرا حفظ و معرفی میراث تمدن بزرگ ایران از اولویت‌های اصلی میراث فرهنگی است، عنوان کرد: تجلیل و تکریم هنرمندان و مفاخر یک کشور موجب ماندگاری بزرگان و آثارشان در ذهن مردم می شود در همین راستا نصب پلاک ماندگار می تواند نه تنها معرف مفاخر باشد بلکه موجب معرفی آنان به نسل های بعد خواهد بود.

وی تصریح کرد: امیدواریم بر سردر خانه های تمامی هنرمندان کشورمان که موجب افتخار و مباهات ایران اسلامی هستند، پلاک معرفی آنان نصب شود تا همگان قدردان زحمات آنها باشند.

دانش یزدی عنوان کرد: امروز پلاک های ماندگار بر سردر منازل «محمود رهبران» هنرمند خوشنویس، مرحوم «علی اکبر شریعتی» هنرمند رشته تئاتر و مرحوم «احمد باربد» هنرمند رشته موسیقی استان یزد نصب شد تا گوشه ای از زحمات این مفاخر در خدمت به هنر این مملکت قدر دانسته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد افزود: استاد مرحوم علی اکبر شریعتی ملقب به پدر تئاتر یزد متولد ۲۸ شهریور ۱۳۰۵ در یزد مشغول به پیشه معلمی بود که در پی تماشای نمایش علاقه مند به تئاتر می شود و برای راه اندازی و ارتقای تئاتر یزد زحمات فراوانی را متحمل شد.

وی اظهار داشت: استاد مرحوم احمد باربد، استاد موسیقی اصیل ایرانی و نوازنده برجسته تار، یکی از بزرگان موسیقی یزد و از اساتید ساز ایرانی تار بود که متولد بهمن ماه سال ۱۳۰۰ در محل گازرگاه بود و از سن هشت سالگی با ورود به عرصه موسیقی ایرانی توانست با استعداد والای خود مسیر ترقی را طی نماید.

دانش یزدی ادامه داد: استاد محمود رهبران در سال ۱۳۴۱ در یزد به دنیا آمد، از همان آغاز دوران دبستان علاقه‌ای وافر به خط خوش پیدا کرد و با شرکت در کلاس‌های درس ابوالقاسم صالح‌زاده، خوشنویس یزدی و استاد حمید دیرین در شیراز تا دوره عالی خوشنویسی را فرا گرفت.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد تصریح کرد: تمام هنرمندان و مفاخر شهر و کشور ما مایه مباهات و افتخار هستند که امیدواریم با ادامه روند نصب پلاک های ماندگار نام آنها را در سراسر ایران جاودانه کنیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۶۱۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: امیدواریم این مراحل کنترل و نظارتی تا اوایل خردادماه انجام شود که بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی با بیان اینکه از شهریور 1401 بحث بیمه هنرمندان با وجود فراز و نشیب‌های زیاد پیگیری شد، تصریح کرد: این مهم با مکاتبات وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رئیس جمهوری محقق شد و نهایتا در بهمن 1402 با دستور اکید رئیس جمهوری بیمه 10 هزار نفر از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی که از این تعداد 8 هزار نفر هنرمند صنایع دستی و 2 هزار نفر راهنمایان گردشگری را شامل می‌شود، در دستور کار قرار گرفت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه بحث تأمین اعتبار منجر به طولانی شدن این بحث شد به طوری که تا انتهای سال گذشته طول کشید، گفت: از بهمن سال 1402 به دنبال ابلاغیه از سازمان تامین اجتماعی، لیست اسامی افراد واجد شرایط را جمع‌آوری کردیم. اسامی توسط استان ها ارسال و در چند مرحله پایش شد.

او با بیان اینکه اولویت ما گروه سنی بوده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه اگر سن افراد از 50 سال عبور کند امکان تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آنها نیست، لذا مقرر شد در این مرحله اولویت سنی ما 40 تا 50 سال باشد و افرادی که سابقه و تاثیرگذاری بیشتری در صنایع دستی دارند مشمول شوند.

جلالی با اشاره به اهمیت و توجه به بحث معیشتی هنرمندان گفت: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث فرهنگی باید کارت فنی حرفه ای نیز داشته باشند.

بازدید 2 میلیون نفر از کارگاه‌های صنایع دستی در ایام نوروز

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه قبل از تحت پوشش قرار گرفتن بیمه، فرایند کنترل و بازرسی تامین اجتماعی نیز انجام می‌شود، اظهار کرد: افراد باید حتما در رشته خود کار کنند، معاینات پزشکی هم انجام دهند و سپس فرایند لازم در سامانه طی می شود.

او با بیان اینکه یک شغل زمانی پایدار است که فرد بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند، گفت: در صورت درگذشت هنرمند صنایع دستی، خانواده او می‌تواند از مستمری آن استفاده کنند و حتی اگر فرد از کار افتاده شود نیز می‌تواند از این بیمه استفاده کند. همچنین این افراد توسط سازمان تامین اجتماعی و بازرسان ادارات میراث فرهنگی استان ها پایش می‌شوند.

جلالی در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم مراحل کنترل و نظارت تا اوایل خرداد ماه سال جاری انجام شود تا بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظام آموزش و پرورش، مسئله اول کشور/در دولت مردمی رفتار جزیره‌ای نداریم
  • آرامگاه «حمید سبزواری» به بهره برداری می‌رسد
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:‌ معلمان در جامعه‌ توسعه یافته در صف اول تکریم قرار دارند
  • نگاهی گذرا به زندگی و آثار یکی از مفاخر فرهنگی شهرستان سقز
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • «قلیچ» به مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران رسید
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد